زنان فرانسوی با راهاندازی موج جدید جنبش MeToo# آزارهای جنسی را که اقارب شان اعمال کردهاند، افشا میکنند.
از سال 2017 میلادی به بعد هشتگ MeToo# در سراسر جهان به یک جنبش زنانه برای افشای خشونت، تجاوز و آزار جنسی تبدیل شده که موج جدید آن در فرانسه آغاز شده است.
این جنبش در پی نشر کتاب کمی کوشنر دوباره جان گرفته است.
کمی کوشنر دختر وزیر خارجه پیشین فرانسه است.
کمی کوشنر در این اواخر کتابی را منتشر کرده که در آن از آزارهای جنسی که ناپدریاش بر سر برادرش اعمال کرده، پرده برداشته است.
رسانه «هدهد» گزارش داده است که ناپدری کمی کوشنر فردیست به نام «اولیویه دوهامل» که استاد سرشناس علوم سیاسی و عضو سابق پارلمان اروپا نیز بوده است.
به همین مناسبت، موج جدید MeToo# با عنون «من هم رابطه با محارم» و با هشتگ #MeTooIncest آزارهای جنسی اعمال شده از سوی نزدیکان و اعضای خانوادهی قربانی را در بر میگیرد.
در روزهای اخیر دهها هزار تن از زنان فرانسه و دیگر نقاط اروپا با استفاده از هشتگ MeTooIncest# تجربههای آزار جنسی از سوی اقاربشان را در شبکههای اجتماعی از جمله در توییتر همرسانی کردهاند.
براساس گزارش هدهد-کانادا، در فرانسه بیشتر آزارهای جنسی در دورهی کودکی رخ میدهد و کودکان قربانی آزار و اذیتهای جنسی از طرف محارم خود هستند: «افرادی که قربانی تجاوز شدهاند، به دلیل رابطه نزدیک با شخص آزارگر و تأثیرات روانی پس از اذیت و آزار جنسی از طرف محارم همچنین ترس از تبعات خانوادهگی پس از افشای تجربههای تلخ خود در این مورد و عدم اثبات این سری اتفاقات که در کودکی رخ داده از گفتن چنین تجربههایی خودداری میکنند.»
اما موج جدید جنبش «من هم» باعث شد افراد جرأت اعتراض علیه آزار جنسی از سوی اقارب را نیز پیدا کنند.
حتا یک نمایندهی مجلس ملی فرانسه به نام «برونو کستل» نیز در صفحهی توییتر خود از تجاوز جنسی وارد شده در سن یازده سالگیاش پرده برداشته است.
البته که آزار جنسی از نگاه اعضای این کمپین تنها از سوی جنس دیگری اعمال نمیشود؛ بلکه در مواردی از سوی همجنسان فرد هم ممکن است اعمال شود.
به همین خاطر، برخی از همجنسگرایان فرانسوی و دیگر دولتهای اروپایی با هشتگ#MeTooGay از تجربههای آزار جنسی از سوی همجنسهای خود سخن گفتهاند.
این جنبش(هشتگ من هم) در سال 2017 میلادی پس از طرح دهها ادعای آزار جنسی علیه هاروی واینستین، تهیه کنندهی سینمای هالیوود در امریکا آغاز شد و در مدت کمتر از یک ماه تمام مرزهای جهان را درنوردید و زنان جهان را در تشریک تجربههای مشترک از آزار جنسی و تجاوز همدست کرد. در افغانستان نیز زنان از تجربههایشان در مورد خشونت اعمال شده در خانه و متن جامعه با این هشتگ در شبکههای اجتماعی مینوشتند.