نیمرخ
  • گزارش
  • هزار و یک‌ شب
  • گفت‌وگو
  • مقالات
  • ترجمه
  • پادکست
هیچ نتیجه‌ای یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج
EN
نیمرخ

تنهایی پس از ویروس کرونا ختم نخواهد شد

  • نیمرخ
  • 9 ثور 1400

ترجمه: حافد عظیم‌یار

منبع: CNN

لینک گزارش اصلی: https://edition.cnn.com/2021/04/17/us/loneliness-epidemic-covid-wellness-trnd/index.html

 پس از ویروس همه گیر کرونا وقتی‌که جهان به حالت عادی برگشت، در زندگی شنان کالی هیچ تغییری نیامد، او هنوز از خانه‌اش در کالیفرنیا کار می‎کند و دو دختر دانشگاهیش تصمیم به ازدواج دارند. کالی به عنوان یک زن 54 ساله که هر لحظه احساس تنهایی و افسردگی می‌کند، بیشتر در مورد صمیمیت و  ارتباطات عاطفی فکر می‎کند. او به سی ان ان گفت: «پس از کرونا حتی حالا که من و اعضای خانواده‌ام واکسن زده‌ایم، با هیچ کسی در ارتباط  نیستیم.»

کالی تنها نیست اما احساس تنهایی می‎کند

گزارش‌ها در سال 2018 نشان می‎دهد که تقریبا نصف مردم امریکا تحت فشارهای روانی و افسردگی قرار می‌گیرند. تحقیقات نشان می‎دهد، در جریان انتشار ویروس کرونا از سه نفر حتما یک فرد به صورت جدی دچار معضل افسردگی بودند. بعضی کارشناسان می‎گویند که قبل از انتشار ویروس کرونا، افسردگی برای امریکایی‌ها یک معضل بود. حالا که قرنطینه برداشته شده، موانع در دیدارهای فیزیکی نیست، ولی هنوز هم مردم احساس تنهایی می‌کنند، این معضل تنها با ارتباطاتی مانند دعوت نان شب قابل حل نیست، بلکه یک مشکل پیچیده و عمیق فرهنگی است که به این سادگی قابل حل نیست.

دلیل افسردگی و احساس تنهایی در هر فرد متفاوت است

 قرنطینه‌ای که به خاطر جلوگیری از ویروس کرونا اعمال شده بود، متفاوت از تنهایی فردی است. انزوا یک مفهوم عینی و کمی است که کمتر سر و کار داشتن با اجتماع گفته می‌شود؛ اما تنهایی یک احساس است، وجود فیزیکی ندارد، ممکن است فرد با اجتماع سر و کار داشته باشد ولی احساس تنهایی کند. جولیان هولت لونستاد، استاد روانشناسی و علوم عقلی و عصبی در دانشگاه بریگام یانگ به سی ان ان گفت: «تنهایی بیشتر یک احساس ذهنی و ناراحت‌کننده است، تنهایی اغلب به عنوان اختلاف بین وضعیت واقعی فرد و وضعیت مطلوب که فرد خواهانش است، می‎باشد و از آن‌جایی که تنهایی یک احساس است؛ اما نسبت به هر فرد تفاوت دارد. این بیماری از خانه، محل کار یا محل تحصیل آغاز شود، ممکن است، جوانان و سالمندان هر کدام به گونه متفاوت تجربه‌اش کنند و تحت تاثیر احساس‌شان قرار می‌گیرند و در محل کار و زندگی‌شان گوشه‌گیری و حاشیه‌نشینی را اختیار می‌کنند.»

شنان کالی پنج سال پیش طلاق گرفته بود و پس از آن دریافت که کم کم ارتباطات عاطفیش از بین می‌رود. وی گفت: «من ده سال کنار افرادی زندگی کردم که خیلی احساس نزدیکی داشتیم؛ اما حالا حس می‌کنم، دیگر رابطه‎ای وجود ندارد. هیچ چیز وجود ندارد»، چه اتفاقی افتاده؟ «ما رابطه کاملا صمیمی و عاطفی با هم داشتیم ولی حالا آن احساس و رابطه وجود ندارد. این کمبود‌ها باعث شده که کالی احساس تنهایی کند. او گفت: «به باور من این به خاطر عدم صمیمت می‌باشد.»

 افرادی که تنها هستند روابط بسیار کمی دارند یا روابط عمیق کافی با دیگران ندارند ، تنهایی یک بیماری جدی است که تاثیر زیان‌بار بر صحت دارد.

همچنان بخوانید

نوروز با یک «سین»

نوروز با یک «سین»

1 حمل 1402
نوروز مبارک

نوروز مبارک!

1 حمل 1402

تحقیقات هولت-لونستاد ثابت کرد که انزوا و تنهایی اجتماعی از عوامل مرگ زودرس است.

در واقع، تنهایی به اندازه کشیدن حداکثر 15 نخ سیگار در روز کشنده است و افرادی که دارای پیوندهای اجتماعی خوب هستند، 50 درصد کمتر از افرادی که دارای ارتباطات اجتماعی کمتری هستند، در طی یک دوره زمانی مشخص می‌میرند.

هولت-لونستاد گفت: «ما باید بدانیم که این یک مسئله صحی است. این معضل فقط مربوط به بهزیستی عاطفی ما نیست.»  

فای بوند البرتی Fay Bound Alberti  تاریخ‌دان فرهنگی و محقق (آینده و نوآوری) در انگلستان در دانشگاه یورك‌، كتابی به نام «زندگی‌نامه‌ی از تنهایی» نوشت كه تاریخ تنهایی را به عنوان یك پدیده مدرن‌، فرهنگی-اجتماعی ترسیم می‌كند.

وی گفت: «استفاده از روش پزشکی برای درمان تنهایی باعث نادیده گرفته شدن زمینه‌های اجتماعی و تاریخی تنهایی می‌شود.»  او به سی ان ان گفت: «این بیماری به عنوان یک معضل شمرده می‌شود که نمی‌توانیم آن را کنترل کنیم، باید بدانیم که تنهایی حتما دلیل اجتماعی و فرهنگی در جامعه دارد.»

آلبرتی گفت که بیش از حد درمان دارویی این بیماری می‌تواند منجر به حل مقطعی این بیماری شده و یک راه‌حل مناسب برای همه شود که می‌تواند بیشتر از اینکه مفید واقع شود، زیان‌بار گردد.

وی افزود، «ما امور پیرامون خود را همچون داروی درمان تنهایی خود می بینیم در حالی که داروی تنهایی فقط به علاج نشانه های بیماری می پردازد و نه عوامل آن.»

از نظر آلبرتی ، دلایل تنهایی را می‌توان به یک فردگرایی متداول در فرهنگ‌های غربی مرتبط دانست که با سکولاریسم و ​​صنعتی‌سازی در قرن نوزدهم به وجود آمد.

او گفت: «این یک تاریخ پیچیده اجتماعی با عواقب بیولوژیکی است به همین دلیل، به راه‌حل‌های بی‌شماری نیاز دارد.»

در برابر این معضل همه گیر همه با هم باید مقابله کنیم

تا هنوز این آشکار نشده است که قرنطینه به خاطر ویروس کرونا چه تاثیر بر انزواطلبی در امریکا گذاشته است.

هولت لونستاد اظهار داشت: «مطالعات زیادی برای سنجش تأثیر  قرنطینه در سال گذشته بر تنهایی افراد انجام شده است که نتایج متفاوتی داشته است که به راحتی می‌توان گفت، میزان تنهایی شهروندان در بهترین حالت ثابت و بدون تغییر است و در بدترین حالت به طرز چشم‌گیری افزایش یافته است.»

شنان کالی می‌گوید: «او پس از قرنطینه به علت ویروس کرونا برای مبارزه با افسردگی و تنهایی که دچار شده است، مبارزه می‌کند.» وی گفت: «هنگامی که مردم در مورد برداشتن قرنطینه صحبت می‌کنند‌، این باعث می‌شود من درک کنم، چگونه می‌خواهم، یک بار دیگر با تلاش کارم را شروع کنم.»

کالی گفت: «او یک فعال اجتماعی است – کسی که به طور طبیعی به دنبال فعالیت‌های اجتماعی است و این کمک می‌کند که این خلاء را با چنین فعالیت‌هایی پر کنم. گرچه روش‌های زیادی برای پر کردنش وجود دارد؛ اما کارشناسان در مورد این روش اتفاق نظر دارند. این کار فقط با صحبت کردن در مورد آن شروع می‌شود.»

موضوعات مرتبط
دیدگاه شما چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به دیگران بفرستید
Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on telegram
تلگرام
Share on whatsapp
واتساپ
پرخواننده‌ترین‌ها
 خاله‌ام از ساده‌لوحی‌ من سواستفاده کرد
هزار و یک شب

 خاله‌ام از ساده‌لوحی‌ من سواستفاده کرد

27 حوت 1401

خاله‌ی صدیقه زمانی‌که متوجه شد میان صدیقه و شریف تفاوت‌های فکری وجود دارد و شریف اندکی از صدیقه ناراضی است، از این فرصت استفاده‌ کرد تا آن‌ها را از هم دور بسازد و این پیوند...

بیشتر بخوانید
ازدواج اجباری در بدل قرض پدر
گزارش

پدرم مرا در بدل قرضش به شوهر داد

25 حوت 1401

پدرم بی‌کار بود، مدت‌ها می‌شد که کار نمی‌کرد و درآمدی نداشت. نه نفر در خانه نان‌خور بودیم و فقط پدرم نان‌آور بود. ما چهار خواهر و چهار برادر بودیم که با پدر و مادرم یک‌جا ده نفر...

بیشتر بخوانید
فرزندآوری برای مسئول ساختن شوهرم اشتباه بود
هزار و یک شب

فرزندآوری برای مسئول ساختن شوهرم اشتباه بود

23 حوت 1401

یاسمن را به ظاهر دادند و در بدلش خواهر ظاهر را به برادر یاسمن گرفتند. هرچند یاسمن از بودن و ازدواج با ظاهر خوشحال بود، اما ظاهر از این ازدواج راضی نبود و یاسمن را نمی‌خواست. او...

بیشتر بخوانید
نامادری
هزار و یک شب

نامادری

2 حوت 1401

مادرم که فوت شد، پدرم ازدواج مجدد کرد. زندگی ما از این رو به آن رو شد. نامادری‌ام تا که اولاد‌دار نشده بود با ما خوب رویه می‌کرد. اولاددار که شد رویه‌اش تغییر کرد.

بیشتر بخوانید
ازدواج زیر سن
هزار و یک شب

در چهار سالگی مرا به شوهر دادند

15 حوت 1401

نمی‌دانستم که شوهر دارم. اولین بار پدرم برایم گفت که وقتی چهار ساله بودم او مرا به شوهر داده و به نام پسر کاکایم کرده است.

بیشتر بخوانید
Nimrokh Logo
بستر گفتمان زنانه

نیمرخ رسانه‌‌ی آزاد است که با نگاه ویژه به تحلیل بررسی و بازنمایی مسایل زنان می‌پردازد. نیمرخ صدای اعتراض و پرسش زنان است.

  • درباره نیمرخ
  • تماس با ما
  • شرایط همکاری
Facebook Twitter Youtube Instagram Telegram Whatsapp
نسخه پی دی اف

بایگانی

نمایش
دانلود
بایگانی

2022 نیمرخ – بازنشر مطالب نیمرخ فقط با ذکر کامل منبع مجاز است.

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج
  • گزارش
  • هزار و یک‌ شب
  • گفت‌وگو
  • مقالات
  • ترجمه
  • پادکست
EN

-
00:00
00:00

لیست پخش

Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00