مؤسسه آرسو با کمک مالی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسیف) 355 صنف درسی برای دانش آموزان بازمانده از مکتب در ولایت دایکندی ایجاد کرده است.
عزیز مهدی، از مسئولان موسسه آرسو (رفاه اجتماعی راه رهنورد) به رسانهها گفته است که با ایجاد این صنفهای درسی، برای بیش از 10 هزار دانش آموز دختر و پسر زمینه درس خواندن فراهم شده است.
او افزوده که این صنفهای درسی با عنوان مکتبهای محلی و تسریعی در 10 ولسوالی ولایت دایکندی ایجاد شده است و کارهای اداری آن به پایان رسیده به زودی روند آموزش در آنها آغاز خواهد شد.
آقای مهدی افزوده که 426 معلم برای آموزش این دانشآموزان استخدام شدهاند و این برنامه دانش آموزانی را که بین سنین هفت تا 15 سال هستند تحت پوشش قرار خواهد داد.
او افزوده که 50 درصد از دانش آموزانی که از این برنامه مستفید میشوند، دختران خواهند بود.
مهدی گفته که در این صنفهای درسی دانشآموزان از صنف اول تا سوم آموزش خواهند دید و در مکاتب تسریعی در جریان یکسال دو صنف و در مکاتب محلی در جریان یک سال یک صنف، تدریس خواهد شد.
در اکثر مناطق دور دست ولایت دایکندی در مرکز کشور، دانشآموزان به مکتب و آموزش دسترسی ندارند و با محدودیتهای اعمال شده بر آموزش دختران توسط گروه طالبان، آمار دانش آموزان بازمانده از مکتب در این ولایت بیش از گذشته افزایش یافته است.
خاطرات عروس ۱۱ ساله
قسمت دوم | بعد از «شب زفاف» تا هفت ماه با شوهرم همبستر نشدم. چون ترسیده بودم و شب زفاف برایم شبیه یک کابوس شده بود.تا آنجا که میتوانم بگویم بدترین قسمت زندگیم آن شب بود.
بیشتر بخوانید