نیمرخ
  • گزارش
  • هزار و یک‌ شب
  • گفت‌وگو
  • مقالات
  • ترجمه
  • پادکست
هیچ نتیجه‌ای یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج
EN
نیمرخ

زنان معترض کارزار«افغانستان ناامن برای غیر طالب» را راه اندازی کردند

  • نیمرخ
  • 21 میزان 1401

شماری از زنان معترض در واکنش به هشتگ «افغانستان متحد» گروه طالبان، کارزار «افغانستان ناامن برای غیر طالب» را راه اندازی کرده‌اند.

آنها می‌گویند که هدف از راه اندازی این کارزار در شبکه‌های اجتماعی، مقابله با «روایت دروغین» گروه طالبان از وضعیت فعلی افغانستان است.

ترنم سیدی، از فعالان این کارزار به نیمرخ گفت که گروه طالبان با «شعارهای دروغین» و مصاحبه‌های «فرمالیته» می‌خواهند تصویر غیر واقعی از افغانستان به جهان ارائه و جنایت‌های خود را پنهان کنند.

او افزود که گروه طالبان از زمان تسلط بر افغانستان تمام اقوام این کشور را آزار و اذیت کرده است و این کشور برای افرادی که عضو گروه طالبان نیستند و یا از افکار و اندیشه‌های تروریستی آنها پیروی نمی‌کنند، نه تنها امن نیست، بلکه به شدت ناامن است و جان تک تک آنها در هر لحظه در خطر است.

به گفته خانم سیدی، نسل‌کشی هزاره‌ها و کوچ اجباری مردم در ولایت‌های شمال کشور، سرکوب اعتراضات زنان و بازداشت و شکنجه آنها، نشان می‌دهد که افغانستان تحت سلطه گروه طالبان، برای هیچ‌کسی، بجز تروریستان طالبان، امن نیست.

بعد از اینکه هشتگ #StopHazaraGenocide از سوی کاربران تویتر در افغانستان ترند شد و میلیون‌ها نفر با استفاده از آن در مورد نسل‌کشی هزاره‌ها تویت کردند، گروه طالبان هشتگ «افغانستان متحد» را راه اندازی کردند.

مقامات این گروه و لشکر سایبری آنها با استفاده از این هشتگ، در تلاش بودند که تأثیرگزاری کارزار توقف نسل‌کشی هزاره‌ها را کاهش دهند و با استفاده از شبکه اجتماعی تویتر، وضعیت افغانستان را از لحاظ امنیتی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، به صورت وارونه به جهان معرفی کنند.

زنان معترض افغانستان می‌گویند که گروه طالبان بارها اذعان کرده‌اند که از تویتر و سایر شبکه‌های اجتماعی به عنوان «سلاح» در جنگ با دولت پیشین افغانستان استفاده کرده‌اند و اکنون نیز می‌خواهند با استفاده از قدرت تأثیرگذاری شبکه‌های اجتماعی، تأثیرگزاری دادخواهی‌های مردم افغانستان را کاهش دهند.

آنها می‌گویند که تلاش می‌کنند در کارزار «افغانستان ناامن برای غیر طالب» واقعیت‌های عینی جامعه افغانستان را و ظلم و جنایت گروه طالبان بر مردم را بازتاب دهند.

همچنان بخوانید

حبیبه شریفی

حبیبه شریفی و پدرش با قید ضمانت از بند طالبان رها شدند

20 حوت 1401
حماسه بدخشانی

حماسه؛ نمادی از شجاعت بی‌مانند

10 حوت 1401

زنان معترض از کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌خواهند که در کنار هشتگ «نسل‌کشی هزاره‌ها را متوقف کنید» از از هشتگ «افغانستان ناامن برای غیر طالب» نیز استفاده کنند تا توطئه گروه طالبان علیه دادخواهی‌های مردم افغانستان، خنثی شود.

موضوعات مرتبط
کلمات کلیدی: زنان مبارزسرکوب اعتراضات زناننسل کشی هزاره‌ها
دیدگاه شما چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به دیگران بفرستید
Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on telegram
تلگرام
Share on whatsapp
واتساپ
پرخواننده‌ترین‌ها
 خاله‌ام از ساده‌لوحی‌ من سواستفاده کرد
هزار و یک شب

 خاله‌ام از ساده‌لوحی‌ من سواستفاده کرد

27 حوت 1401

خاله‌ی صدیقه زمانی‌که متوجه شد میان صدیقه و شریف تفاوت‌های فکری وجود دارد و شریف اندکی از صدیقه ناراضی است، از این فرصت استفاده‌ کرد تا آن‌ها را از هم دور بسازد و این پیوند...

بیشتر بخوانید
ازدواج اجباری در بدل قرض پدر
گزارش

پدرم مرا در بدل قرضش به شوهر داد

25 حوت 1401

پدرم بی‌کار بود، مدت‌ها می‌شد که کار نمی‌کرد و درآمدی نداشت. نه نفر در خانه نان‌خور بودیم و فقط پدرم نان‌آور بود. ما چهار خواهر و چهار برادر بودیم که با پدر و مادرم یک‌جا ده نفر...

بیشتر بخوانید
فرزندآوری برای مسئول ساختن شوهرم اشتباه بود
هزار و یک شب

فرزندآوری برای مسئول ساختن شوهرم اشتباه بود

23 حوت 1401

یاسمن را به ظاهر دادند و در بدلش خواهر ظاهر را به برادر یاسمن گرفتند. هرچند یاسمن از بودن و ازدواج با ظاهر خوشحال بود، اما ظاهر از این ازدواج راضی نبود و یاسمن را نمی‌خواست. او...

بیشتر بخوانید
نامادری
هزار و یک شب

نامادری

2 حوت 1401

مادرم که فوت شد، پدرم ازدواج مجدد کرد. زندگی ما از این رو به آن رو شد. نامادری‌ام تا که اولاد‌دار نشده بود با ما خوب رویه می‌کرد. اولاددار که شد رویه‌اش تغییر کرد.

بیشتر بخوانید
ازدواج زیر سن
هزار و یک شب

در چهار سالگی مرا به شوهر دادند

15 حوت 1401

نمی‌دانستم که شوهر دارم. اولین بار پدرم برایم گفت که وقتی چهار ساله بودم او مرا به شوهر داده و به نام پسر کاکایم کرده است.

بیشتر بخوانید
Nimrokh Logo
بستر گفتمان زنانه

نیمرخ رسانه‌‌ی آزاد است که با نگاه ویژه به تحلیل بررسی و بازنمایی مسایل زنان می‌پردازد. نیمرخ صدای اعتراض و پرسش زنان است.

  • درباره نیمرخ
  • تماس با ما
  • شرایط همکاری
Facebook Twitter Youtube Instagram Telegram Whatsapp
نسخه پی دی اف

بایگانی

نمایش
دانلود
بایگانی

2022 نیمرخ – بازنشر مطالب نیمرخ فقط با ذکر کامل منبع مجاز است.

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج
  • گزارش
  • هزار و یک‌ شب
  • گفت‌وگو
  • مقالات
  • ترجمه
  • پادکست
EN

-
00:00
00:00

لیست پخش

Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00