«جنبش حرکت برای تغییر» کارزار اعتراضی جدید علیه گروه تروریستی طالبان را با عنوان «زن، انقلاب، رهایی» به راه انداخته است.
کارگذاران این کمپین با ارسال پیامی به نیمرخ میگویند که هدف از این کارزار برجستهسازی قدرت انقلاب زنان برای رهایی از چنگ ظلم و ستم و سرنگونی رژیم طالبان است.
در توضیحی در مورد چگونگی راهاندازی این کارزار همچنان آمده است: «زنان که در نظام پدرسالاری تا سرحد بردگی فروکاسته شدهاند باید زنجیرها را بگسلند و خشمشان را به عنوان پیشروترین نیروی انقلابی رها کنند.»
زنان معترض در ویدیوهایی که در همراهی با این کارزار در شبکههای اجتماعی منتشر کردهاند شعار «زن، انقلاب، رهایی» را به روی برف و دیوار و در دستان خود نوشتهاند و سایر زنان افغانستان را نیز به یک انقلاب زنانه در برابر گروه تروریستی طالبان دعوت میکنند.
یکی از زنان معترض عضو جنبش حرکت برای تغییر در کنار شعار زن، انقلاب، رهایی روی دستان خود نوشته است: «ما زنان افغانستان تا رسیدن به رهایی کامل پیگیر مبارزات مدنی و متحدانه خود هستیم.»
یک زن معترض دیگر از ولایت هرات نیز در همراهی با این کارزار نوشته است: «طالبان پدرسالار و زنستیز است، ما این نظام را سرنگون میکنیم، ما این پوسیدهی بنیادگرایی دینی طالبان تروریست را نمیخواهیم.»
او در ادامه نوشته است که این اعتراضها از درون خانهها به یک انقلاب رهاییبخش ختم خواهد شد.
ملالی هاشمی، یکی از زنان معترض در کابل نیز در همراهی با این کارزار نوشته است: «طالبان زنان افغانستان را از تمامی عرصهها حذف کرده است، اما زنان افغانستان مبارزه میکنند و شکست را نمیپذیرند.»
با تشدید محدودیت بر زنان و مسدود شدن مراکز آموزشی، دانشگاهها و ادارههای نهادهای غیردولتی به روی زنان کارزارهای اعتراضی زیادی در مخالفت با این تصمیم طالبان شکل گرفته است.
از سویی هم جنگجویان گروه تروریستی طالبان آمادگی مقابله با هرنوع اعتراض مدنی و راهپیمایی خیابانی را گرفتهاند.هفتههای قبل آخرین راهپیمایی اعتراضی زنان در کابل را نیز به خشونت کشیدند و زنان معترض را با ضربوشتم و شلاق و گلوله متفرق کردند و شماری را نیز با خود بردند.
طی یکونیم سال گذشته زنان در اکثریت ولایتهای افغانستان به ویژه در کابل دهها برنامه اعتراضی را علیه طالبان راهاندازی کردند. جنگجویان طالبان اعتراضهای مدنی زنان را با خشونت سرکوب کردند. پس از تشدید خشونتها و بدرفتاری با زنان معترض، بیشتر گردهماییهای زنان در مکانهای سربسته برگزار میشود.
مهمترین خواست زنان معترض و دیگر گروههای عضو جامعه مدنی افغانستان در داخل و خارج از کشور، دخالت جامعه جهانی در بحران افغانستان با رویکرد حمایت از مردم و سرنگونی گروه تروریستی طالبان از قدرت است.