نیمرخ
  • گزارش
  • هزار و یک‌ شب
  • گفت‌وگو
  • مقالات
  • ترجمه
  • پادکست
هیچ نتیجه‌ای یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج
EN
نیمرخ

زنان معترض به تام ویست: عامل دوام بی‌عدالتی و سرکوب در افغانستان نشوید

  • صنوبر
  • 27 حمل 1402
تام وست

ائتلاف جنبش‌های اعتراضی زنان در مورد اشتراک تام ویست، نماینده ویژه‌ ایالات متحده امریکا در امور افغانستان در نشست «مجمع فکر آینده‌ی افغانستان» در دوحه، واکنش نشان دادند.

تام ویست در تویترش، از نشست نمایندگان و شرکای بین‌المللی با زنان و مردانی از افغانستان متشکل از اقتصاددانان، فعالان حقوق بشر وزرای سابق و بزرگان سیاسی خبر داد.

این نشست روز پنجشنبه (۲۴ حمل ۱۴۰۲ خورشید) در دوحه، پایتخت قطر برگزار شده بود. به نقل از تام ویست، اشتراک‌کنندگان این نشست، خواستار «تعامل و گفت‌وگو» با طالبان شدند و با مبارزه‌ی مسلحانه در برابر طالبان «مخالفت» کردند.

او با توصیف از نظریات اشتراک‌کنندگان گفته است: «من نظریات در محکومیت و حمایت از رفتار طالبان شنیده‌ام و شرکت‌کنندگان نظریات شان را در مورد مشکلات کنونی افغانستان، که چگونه جامعه بین‌الملل به آن رسیدگی کند، شریک ساختند.»

در این نشست شش زن نیز با عنوان نمایندگی از زنان افغانستان اشتراک کرده بودند. اما زنان معترض در بیانیه‌‌ای در واکنش به این نشست و اظهارات اشتراک‌کنندگان آن می‌‌گویند که این نشست‌ها و گردهمایی‌هایی که در آن نمایندگان زنان معترض و قربانیان جنایات طالبان حضور نداشته باشند نزد مردم افغانستان مشروعیت ندارد.

زنان معترض تأکید کرده‌اند که آقای تام ویست و شرکای بین‌المللی افغانستان در تعامل و گفت‌وگو با طالبان، عامل دوام بی‌عدالتی و سرکوب در افغانستان نشوند.

ائتلاف جنبش‌های اعتراضی زنان در بیانیه‌ای گفته است: «اين نشست در حالی برگزار شده است که خبرهای گرفتاری، شکنجه و کشتار زنان، فعالان، همکاران و شرکای ايالات متحده اعم از نظاميان اسبق و مخالفان و منتقدان طالبان از گوشه و کنار افغانستان هر روز به ما مي‌رسد.»

در بیانیه‌ی زنان معترض همچنان آمده است که عامل فقر و بدبختی در افغانستان گروه تروریستی طالبان است و «از نظر ما [زنان]  نشست‌هایی از اين قبيل که واقعيت‌های دردناک مردم افغانستان را انکار می‌کند و عاری از حضور گروه‌های مختلف مردم افغانستان است تنها منجر به سفيدنمايی طالبان و ادامه‌ی تطبيق آجندای ناکام صلح امريکا با طالبان می‌شود.»

زنان معترض در بیانیه‌ی شان نوشته‌اند که «ما از تام ويست و ديگر شرکای بين‌المللی افغانستان قاطعانه مي‌خواهيم که يکبار ديگر زنان، معترضان، اقوام و گروه‌های به حاشيه رانده شده و خانواده‌های قربانيان را از گفت‌وگو‌هايی که در مورد سرنوشت و سرزمين شان است حذف نکنند و عامل دوام بی‌عدالتی و سرکوب نشوند.»

«مجمع فکر آینده افغانستان» در نشست دوحه در حالی خواهان تعامل مردم، جامعه جهانی و جریان‌های سیاسی با طالبان شده است که گروه تروریستی طالبان پس از اشغال کشور هرگونه تعامل با جریان‌های سیاسی و گروه‌های اجتماعی را رد کرده و به هیچ‌گونه مذاکره با منتقدان و مخالفانش در مورد «قدرت» تمایل نشان نمی‌دهد.

همچنان بخوانید

جنبش زنان برای صلح و آزادی

«جنبش زنان برای صلح و آزادی» در کابل اعلام موجودیت کرد 

27 حمل 1402
اعتلاف جنبش‌های اعتراضی زنان

ائتلاف جنبش‌های اعتراضی زنان: نرمش جهان در برابر طالبان باعث تداوم سرکوب شده است

21 حمل 1402

به گفته‌ی تام ویست، شش زن نیز در نشست دوحه از تعامل با طالبان حرف زده‌اند، در حالی که این گروه تروریستی زنان معترض را بخاطر دادخواهی برای حق آموزش و کار زنان با گرفتاری، اختطاف، زندان، شکنجه و قتل سرکوب می‌کنند و زندان‌های کشور را با خبرنگاران و نویسندگان منتقد پر نموده و زنان را عملا از تمامی صحنه‌های اجتماع حذف کرده‌اند.

موضوعات مرتبط
کلمات کلیدی: جنبش خودجوش زنان معترض افغانستان
دیدگاه شما چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به دیگران بفرستید
Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on telegram
تلگرام
Share on whatsapp
واتساپ
پرخواننده‌ترین‌ها
پدرم مرا در بدل 300 هزار افغانی به یک معتاد مواد مخدر فروخت
گزارش

پدرم مرا در بدل 300 هزار افغانی به یک معتاد مواد مخدر فروخت

13 جوزا 1402

گزارش از تمنا غفور فتانه هنگامی که تنها 16 سال سن داشت، عکس شخصی را در مقابل خودش می‌دید که به گفته دیگران قرار بود همسر زندگی‌اش شود. وی در آن سن درک واضحی از ازدواج و زندگی...

بیشتر بخوانید
زنانی مبتلا به همورویید که به جای معالجه سرزنش می‌شوند 
هزار و یک شب

زنانی مبتلا به همورویید که به جای معالجه سرزنش می‌شوند 

2 جوزا 1402

راهروها و سالن‌های انتظار شفاخانه‌های خصوصی و دولتی در شهر کابل؛ دو محیط متفاوت برای زنانِ متفاوت است.درسالن‌های انتظار شفاخانه‌های خصوصی انگار فقط زنان خوش شانسی توانستند راه یابند که از نظر اقتصادی مشکلات کم‌تری...

بیشتر بخوانید
کودک همسری
گوناگون

خاطرات عروس ۱۱ ساله

5 حوت 1401

قسمت دوم | بعد از «شب زفاف» تا هفت ماه با شوهرم همبستر نشدم. چون ترسیده بودم و شب زفاف برایم شبیه یک کابوس شده بود.تا آنجا که می‌توانم بگویم بدترین قسمت زندگیم آن شب بود.

بیشتر بخوانید
«روزهای دشواری‌ست، اما تسلیم نخواهم شد»
زنان و مهاجرت

«روزهای دشواری‌ست، اما تسلیم نخواهم شد»

6 جوزا 1402

دوهفته از آمدن مان به ایران می‌گذرد. افغانستان که بودم تصورم از زندگی در ایران چیز دیگری بود. اتاق‌های قشنگ و خوش منظر؛ صالون کلان با آشپزخانه‌ی مجهز و زیبا؛ حویلی کوچک اما با صفا و تمیز. بار...

بیشتر بخوانید
کودک همسری
هزار و یک شب

خاطرات عروس 11 ساله

5 حوت 1401

قسمت اول‌ |‌ روزی که عروس شدم هنوز به بلوغ نرسیده بودم. پوشیدن پیراهن «خال سفید» و چادر سبز گلدار مرا از بقیه متفاوت نشان می‌داد، به همین خاطر حس غرور داشتم و خود را از همه برتر...

بیشتر بخوانید
Nimrokh Logo
بستر گفتمان زنانه

نیمرخ رسانه‌‌ی آزاد است که با نگاه ویژه به تحلیل بررسی و بازنمایی مسایل زنان می‌پردازد. نیمرخ صدای اعتراض و پرسش زنان است.

  • درباره نیمرخ
  • تماس با ما
  • شرایط همکاری
Facebook Twitter Youtube Instagram Telegram Whatsapp
نسخه پی دی اف

بایگانی

نمایش
دانلود
بایگانی

2022 نیمرخ – بازنشر مطالب نیمرخ فقط با ذکر کامل منبع مجاز است.

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج
  • گزارش
  • هزار و یک‌ شب
  • گفت‌وگو
  • مقالات
  • ترجمه
  • پادکست
EN

-
00:00
00:00

لیست پخش

Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00