نیمرخ
  • گزارش
  • هزار و یک‌ شب
  • گفت‌وگو
  • مقالات
  • ترجمه
  • پادکست
هیچ نتیجه‌ای یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج
EN
نیمرخ

افزایش وحشت از سوی طالبان و خاموشی مرگبار جهانیان

  • نیمرخ
  • 16 ثور 1402
00-4

تداوم خلق وحشت و جنایت از سوی گروه تروریستی طالبان بر مردم افغانستان به ویژه زنان و چشم‌پوشی جهانیان از این صحنه‌های وحشت‌ناک، غیرانسانی و ضد بشری، این گروه تروریستی را جسارت بیش‌تر داده است تا هرچه بخواهند بدون هیچ‌گونه نگرانی و دلهره‌ای انجام دهند.

در تازه‌ترین مورد ویدیویی از معاون دادگاه گروه تروریستی طالبان روز پنجشنبه 14 ثور، در رسانه‌ها نشر شده است که می‌گوید: محکمه‌های این گروه در سراسر افغانستان 175 حکم قصاص، 37 حکم سنگسار و 4 حکم زیر آوار کردن بر محکومان را صادر کرده که شماری از این احکام خشونت‌بار و غیرانسانی اجرا شده و تعداد دیگر منتظر فرمان رهبری این گروه است.

واقعیت اما این است که هر نقطه افغانستان میدانی برای تحمیل احکام ضد انسانی و هر عضو گروه تروریستی طالبان قاضی‌هایی هستند که هرچه دل شان بخواهد و هرگونه که اراده کنند، هر کسی را راحت به میل خود محاکمه و محکوم نمایند. از نظر طالبان همه مظنون هستند. کم نیست محکمه‌های صحرایی و خودخواسته که از سوی افراد گروه تروریستی طالبان اجرا شده است و حالا هم اجرا می‌شود. اما به دلیل سانسور مرگبار رسانه‌ها و توقف جریان‌های گردش اطلاعات در کشور، وحشیانه‌ترین دادگاه‌های صحرایی و فرمایشی طالبان از چشم جهانیان پنهان مانده است.

قصاص، سنگسار، زیر دیوار کردن و… واژه‌های ترسناک، رویکردهای ضد انسانی، خشونت‌بار و نهایت وحشناک است که نام بردن از آن مو به تن انسان راست می‌کند، اما انجام آن فقط از عهده‌ی یک گروه تروریستی، خون‌آشام و تحجری با استناد به منابع تروریست‌پرور در این عصر برمی‌آید. آره؛ طالبان این گروه تروریستی و فاشیستی است که با تفکر نهایت تحجری زندگی را در کام حدود 40 میلیون انسان در افغانستان به جهنم تمام عیار بدل کرده است و چنین اعمال خشونت‌بار و ضد انسانی را انجام می‌دهند.

بستر فکری این اعمال خشونت‌بار اسلام و مجریان این جنایت‌های هولناک مسلمانان طالب است. طالبان با استناد به اسلام حکم سنگسار، زیر دیوار کردن و قصاص را صادر و اجرا می‌کنند. طالبان به نام اسلام زنان را از تحصیل، کار و زندگی کردن باز می‌دارند، طالبان تروریست به نام اسلام خود را حاکم و دیگران را محکوم، خود را برحق و دیگران را باطل می‌شمارند و هرکسی را در هرکجا که بخواهند گرفتار، شکنجه و زندانی می‌کنند و حتا جانش را می‌گیرند. این واقعیت‌های تلخ و اما موجود در افغانستان است. واقعیت‌های خردسوز و انسان‌ستیز که مایه شرم و ننگین بشریت و جامعه جهانی شده است.

سکوت مرگبار منطقه و در کل جامعه جهانی در برابر این جنایت‌های ضد انسانی و رویه‌های انسان‌ستیز طالبان تروریست، بستر معافیت این گروه را فراهم کرده و هر عضو این گروه را جسورتر ساخته است تا بیش‌تر از پیش دست به خلق وحشت و جنایت بزنند. اجرا و انجام این جنایت‌ها در این عصر و در پیش چشم جهانیان، ارزش‌های جهان‌شمول مانند: حقوق بشر، آزادی، کثرت‌گرایی، دیگراندیشی و به‌زیستی را به چالش می‌کشد. چالش که بار مسؤولیت آن بر شانه‌ی همه‌ی جهانیان است.

رویه‌ی دوگانه‌ی سازمان ملل با طالبان، موضع ناروشن کشورهای منطقه و قدرت‌های بزرگ در برابر این گروه، آماده بودن بستر فکری و فرهنگی خشونت‌پرور و موجودیت چشم‌گیر عناصر خشونت‌پیشه، این فرصت را برای طالبان تروریست فراهم می‌کند تا بنیه‌های فکری و جریان‌های اجرایی شان را تقویت و با قدرت فزاینده اقدامات بیش‌تر انجام دهند. اقدامات که تهدید جدی برای منطقه و حتا جهان خواهد بود با پایان ناخوش و ترسناک.

همچنان بخوانید

شلاق زدن طالبان

یوناما: طالبان در شش ماه گذشته ۲۷۴ مرد، ۵۸ زن و دو کودک پسر را شلاق زده‌اند

18 ثور 1402
زنان در زندان طالبان

روایت زنان از زندان طالبان؛ از آرزوی مرگ تا کابوسی که هر شب تکرار می‌شود

31 حمل 1402
موضوعات مرتبط
کلمات کلیدی: خشونت طالبان با زنانمحاکمه صحرایی
دیدگاه شما چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به دیگران بفرستید
Share on facebook
فیسبوک
Share on twitter
توییتر
Share on telegram
تلگرام
Share on whatsapp
واتساپ
پرخواننده‌ترین‌ها
پدرم مرا در بدل 300 هزار افغانی به یک معتاد مواد مخدر فروخت
گزارش

پدرم مرا در بدل 300 هزار افغانی به یک معتاد مواد مخدر فروخت

13 جوزا 1402

گزارش از تمنا غفور فتانه هنگامی که تنها 16 سال سن داشت، عکس شخصی را در مقابل خودش می‌دید که به گفته دیگران قرار بود همسر زندگی‌اش شود. وی در آن سن درک واضحی از ازدواج و زندگی...

بیشتر بخوانید
زنانی مبتلا به همورویید که به جای معالجه سرزنش می‌شوند 
هزار و یک شب

زنانی مبتلا به همورویید که به جای معالجه سرزنش می‌شوند 

2 جوزا 1402

راهروها و سالن‌های انتظار شفاخانه‌های خصوصی و دولتی در شهر کابل؛ دو محیط متفاوت برای زنانِ متفاوت است.درسالن‌های انتظار شفاخانه‌های خصوصی انگار فقط زنان خوش شانسی توانستند راه یابند که از نظر اقتصادی مشکلات کم‌تری...

بیشتر بخوانید
کودک همسری
گوناگون

خاطرات عروس ۱۱ ساله

5 حوت 1401

قسمت دوم | بعد از «شب زفاف» تا هفت ماه با شوهرم همبستر نشدم. چون ترسیده بودم و شب زفاف برایم شبیه یک کابوس شده بود.تا آنجا که می‌توانم بگویم بدترین قسمت زندگیم آن شب بود.

بیشتر بخوانید
«روزهای دشواری‌ست، اما تسلیم نخواهم شد»
زنان و مهاجرت

«روزهای دشواری‌ست، اما تسلیم نخواهم شد»

6 جوزا 1402

دوهفته از آمدن مان به ایران می‌گذرد. افغانستان که بودم تصورم از زندگی در ایران چیز دیگری بود. اتاق‌های قشنگ و خوش منظر؛ صالون کلان با آشپزخانه‌ی مجهز و زیبا؛ حویلی کوچک اما با صفا و تمیز. بار...

بیشتر بخوانید
کشف هویت جنسی
هزار و یک شب

یاسمین: کشف هویت جنسی‌‌ام سخت، اما دل‌پذیر بود

14 جوزا 1402

«از زمانی که خیلی کوچک بودم یادم می‌آید وقتی در جمع پسرها قرار می‌گرفتم حس فرار به من دست می‌داد و فکر می‌کردم کسی در گوشم می‌گوید باید از این جمع جدا شوی. البته یک حس...

بیشتر بخوانید
Nimrokh Logo
بستر گفتمان زنانه

نیمرخ رسانه‌‌ی آزاد است که با نگاه ویژه به تحلیل بررسی و بازنمایی مسایل زنان می‌پردازد. نیمرخ صدای اعتراض و پرسش زنان است.

  • درباره نیمرخ
  • تماس با ما
  • شرایط همکاری
Facebook Twitter Youtube Instagram Telegram Whatsapp
نسخه پی دی اف

بایگانی

نمایش
دانلود
بایگانی

2022 نیمرخ – بازنشر مطالب نیمرخ فقط با ذکر کامل منبع مجاز است.

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد
نمایش همه‌ی نتایج
  • گزارش
  • هزار و یک‌ شب
  • گفت‌وگو
  • مقالات
  • ترجمه
  • پادکست
EN

-
00:00
00:00

لیست پخش

Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00