شماری از زنان معترض در واکنش به هشتگ «افغانستان متحد» گروه طالبان، کارزار «افغانستان ناامن برای غیر طالب» را راه اندازی کردهاند.
آنها میگویند که هدف از راه اندازی این کارزار در شبکههای اجتماعی، مقابله با «روایت دروغین» گروه طالبان از وضعیت فعلی افغانستان است.
ترنم سیدی، از فعالان این کارزار به نیمرخ گفت که گروه طالبان با «شعارهای دروغین» و مصاحبههای «فرمالیته» میخواهند تصویر غیر واقعی از افغانستان به جهان ارائه و جنایتهای خود را پنهان کنند.
او افزود که گروه طالبان از زمان تسلط بر افغانستان تمام اقوام این کشور را آزار و اذیت کرده است و این کشور برای افرادی که عضو گروه طالبان نیستند و یا از افکار و اندیشههای تروریستی آنها پیروی نمیکنند، نه تنها امن نیست، بلکه به شدت ناامن است و جان تک تک آنها در هر لحظه در خطر است.
به گفته خانم سیدی، نسلکشی هزارهها و کوچ اجباری مردم در ولایتهای شمال کشور، سرکوب اعتراضات زنان و بازداشت و شکنجه آنها، نشان میدهد که افغانستان تحت سلطه گروه طالبان، برای هیچکسی، بجز تروریستان طالبان، امن نیست.
بعد از اینکه هشتگ #StopHazaraGenocide از سوی کاربران تویتر در افغانستان ترند شد و میلیونها نفر با استفاده از آن در مورد نسلکشی هزارهها تویت کردند، گروه طالبان هشتگ «افغانستان متحد» را راه اندازی کردند.
مقامات این گروه و لشکر سایبری آنها با استفاده از این هشتگ، در تلاش بودند که تأثیرگزاری کارزار توقف نسلکشی هزارهها را کاهش دهند و با استفاده از شبکه اجتماعی تویتر، وضعیت افغانستان را از لحاظ امنیتی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، به صورت وارونه به جهان معرفی کنند.
زنان معترض افغانستان میگویند که گروه طالبان بارها اذعان کردهاند که از تویتر و سایر شبکههای اجتماعی به عنوان «سلاح» در جنگ با دولت پیشین افغانستان استفاده کردهاند و اکنون نیز میخواهند با استفاده از قدرت تأثیرگذاری شبکههای اجتماعی، تأثیرگزاری دادخواهیهای مردم افغانستان را کاهش دهند.
آنها میگویند که تلاش میکنند در کارزار «افغانستان ناامن برای غیر طالب» واقعیتهای عینی جامعه افغانستان را و ظلم و جنایت گروه طالبان بر مردم را بازتاب دهند.
زنان معترض از کاربران شبکههای اجتماعی میخواهند که در کنار هشتگ «نسلکشی هزارهها را متوقف کنید» از از هشتگ «افغانستان ناامن برای غیر طالب» نیز استفاده کنند تا توطئه گروه طالبان علیه دادخواهیهای مردم افغانستان، خنثی شود.